poster

Луки

Lucky (2020)

Комедија | Франција
Режисер: Olivier Van Hoofstadt

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.6/10

Содржина

Да би се извукли финансијски, Вили (Албан Иванов) и његов пријатељ Тони (Микаел Јун), који је задужен од роѓења, има генијалну идеју: украсти пса из одељења за наркотике. Али ствари не иду баш по плану. Једино решење: удружити се са Каролином (Флоранс Форести), корумпираном полицајком.

Слики

Луки

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вечерња школа (2018)

    image
    Пратимо причу о групи “неприлагоѓених” старијих људи који су приморани да заврше своје средњошколско образовање, како би могли да наставе са својим животима....
  • Све за бебу (2012)

    image
    Након што пар није успео да затрудни, муж упошљава своје другаре да украду депозит који је оставио у банци сперме пре много година.
  • Pallati 176 (1986)

    image
    A comedy by well-known Albanian theater. A comedy known and loved by all, under the interpretation of the most famous actors of the Albanian National Theatre. A...
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.