Содржина

Приватниот детектив Џон Росоу има задача да следи човек кој патува од Чикаго до Лос Анџелес. Росоу постепено открива дека човекот што го следи е исчезната личност; еден од илјадниците луѓе кои се сметале за мртви по терористичкиот напад на Светскиот трговски центар на 9. септември. Воден од големата награда, Росоу решава да ѝ го врати исчезнатиот маж на неговата сопруга во Њујорк.

Слики

Исчезнато лице

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ирон Исланд (2005)

    image
    Some poor people in the Southern coasts of Iran do not have any place to live, and thus, they reside on an old, abandoned ship in the sea. Captain Nemat, their...
  • Komisari i Dritës (1966)

    image
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
  • Живи били па видјели (1979)

    image
    У овом филму, снимљеном 1979. године, гледа се с удаљености на наде на којима се темеље градови настали у периоду социјализма и на разочарања која су слиједила....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.