Содржина

Филм је састављен од пет кратких филмова. У сваком глуме добро познати глумци.

ТХЕ СУММЕР ХОУСЕ (2009.; драма; УК; редатељ: Даисy Гили)
Тхе Суммер Хоусе говори о тренутку у животу младе дјевојке. О прекретници и времену доношења одлука: вратити се или иќи напријед?
Јане (17) (Талулах Рилеy) је љето 1969. године отишла посјетити своју тету у Француској након што је оставила Рицхарда (18) (Роберт Паттинсон), своју невјерну прву љубав. И док Јане тражи савјет од старијих везано за своју ситуацију, Рицхард се неочекивано појављује у нади да ќе опет освојити Јанеино срце.

БЛУЕ ПОЛЕС (2004; драма; Аустралија; редатељ: Дарцy Yуилле)
Аустралија 1974. године. Уморна хипијевка Либбy (Халлие Схеллам) бјежи од пропале везе. Повезе је млади фармер Милес (Сам Wортхингтон) који је на путу за Цанберру. Док заједно одсједају у мотелу, Либбy чита Милесов дневник и тако опет проживи искуства која су заједно стекли у кратком раздобљу. Истодобно је и под дојмом и узнемирена истином која лежи у Милесовим ријечима. „Блуе Полес“ прича је о жени која почиње схваќати своје супротстављене жеље и одговорности.

ГРАССХОППЕР (2006; драма; САД; редатељ: Ериц Кметз)
Грассхоппер је трагична прича о двоје људи који се боре да сруже зидове који стоје на путу људској комуникацији. Травис (Јамес Францо) се скрива иза технологије попут мобитела и рачунара како би избјегао емоционалну интеракцију с осталима. Терри (Рацхел Минер) скрива се иза шминке, високих потпетица и проституције како би избјегла емоционалну интеракцију с осталима. Њихови животи се на једну кратку вечер испреплету када Терри пронаѓе Трависов мобител који је оставио у влаку. Ова их сретна незгода споји, али до краја вечери један трагичан догаѓај промијенит ќе их заувијек.

ПЕННИЕС (2006; драма; САД; редатељ: Wарнер Лоугхлин, Диана Валентине)
"Пенниес" је прича о Цхралотте Броwн (Амy Адамс), конобарици и младој самохраној мајци која ќе све учинити за своју кќер Јеннy, а када загусти, то ќе и учинити. С опасним ликом на другом крају телефонске линије и временским лимитом од два сата, она мора скупити довољно новца како би поновно видјела насмијешено лице свога дјетета. Цхарлоттеини клијенти једина су јој нада. Вријеме тече док гледамо очајну мајку како послужује једнога ексцентричног клијента за другим. Кроз сав тај каос, она показује своју шармантну рањивост и надахњујуќу снагу. С ногама чврсто на тлу, Цхарлотте задржава свој циљ пред очима и покушава побиједити сат и спасити дан.

АУТО МОТИВЕС (2000; комедија; САД; редатељ: Лорраине Браццо)
Импровизирана антологија о људима и њиховим аутомобилима. Глуме Јамес Цамерон и Роберт Доwнеy Јр.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пролеќне лале (2016)

    image
    Дизајнерка на ентериер мора да ја прекине својата работа на голем проект за да се врати дома и да му помогне на својот повреден татко на семејната фарма за лалиња...
  • Минатата ноќ (2010)

    image
    Приказната следи брачен пар кој се разделува на една ноќ, кога сопругот заминува на бизнис патување со колешка која му се допаѓа. И додека тој дава отпор на...
  • Unë e dua erën (1991)

    image
  • Часови (2002)

    image
    Три најдобри актерки –Мерил Стрип, Џулиен Мур и Никол Кидман – играат три жени од различни ери, а ги поврзуваат нивните заеднички желби и стравови! Вирџинија Вулф...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.