poster

Замисли тебе и мене

Imagine Me and You (2005)

Драма, Комедија, Pоманса | САД, Обединетото Кралство, Германија
Режисер: Ol Parker

рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

На свом вјенчању с младим и успјешним пословним човјеком, Хецком (М. Гооде), Рацхел (П. Перабо) упозна симпатичну цвјеќарку Луце (Л. Хеадеy), која јој у незгодној ситуацији помогне извадити вјенчани прстен из велике посуде с освјежавајуќим пиќем. Од тог тренутка Рацхел осјеќа чудну привлачност према Луце, Хецков пријатељ Цооп (Д. Боyд) покуша освојити Луце, а кад схвати да је она лезбијка не одустаје веќ се нада да ќе је преобратити за хетеросексуалну везу. Хецк такоѓер зна да је Луце лезбијка но не помишља да би она могла бити узрок чудном и дистанцираном понашању његове жене. Иако покушава одољети Луце, Рацхел у томе не успијева и њихова веза започиње унаточ свим невољама које ќе изазвати у Рацхелином браку...
Дебитантски филм сценариста и редатеља Ола Паркера - супруга глумице Тхандие Неwтон - права је романтична комедија намијењена најширој публици, с једном једином разликом од гласовитих кино хитова попут "Четири вјенчања и спровод" и "Одбјегле невјесте": љубавни пар су двије дјевојке, једна која је лезбијка и друга која то о себи тек открива. Редатељ и сценарист Паркер покушава помирити разлике меѓу споловима и генерацијама и освојити гледатеља призорима у којима симпатични јунаци мијењају своје предрасуде и рјешавају своје особне проблеме.

Слики

Замисли тебе и мене

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.