Содржина

Тајкун с некретнинама Хамилтон Луx (Арманд Ассанте) жели развити морски градиќ Фулл Моон Баy у луксузни град за богаташе, али наилази на неочекиване проблеме. Рибар Даниел Wилдер (Јохн Сцхнеидер) власник је земљишта на којем Луx жели градити луксузне станове, али не жели га продати. Луx поставља отров кобан за морски живот у мјесне воде, смањујуќи улове и надајуќи се да ќе Даниелу пропасти посао. Но отров другачије дјелује на морске псе повеќавајуќи им агресивност и претварајуќи их у деструктивна биќа координираних напада. Будуќи да нема довољно рибе, повеќавају се напади морских паса на људе. Даниел и његов брат морски биолог Пхиллип (Роарк Цритцхлоw) те агентица Агенције за заштиту околиша морају открити Луxов план и ријешити се морских паса док не угрозе сигурност цијелог градиќа.
Фулл Моон Баy је рибарски градиќ у Калифорнији којега Хамилтон Луx жели претворити у луксузни град који ќе бити прави мамац за богате и славне. Након што Даниел Wилдер одбије продати своје земљиште, Луx се послужи отровом који умјестода истријеби рибе у заљеву, почне дјеловати на морске псе који постану агресивнији. С обзиром на то да нема довољно рибе, морски пси почну нападати људе, а Даниел (Јохн Сцхнеидер) и његов брат, морски биолог Пхиллип (Роарк Цритцхлоw) морају учинити све у својој моќи како би обранили свој градиќ од похлепног Луxа и немилосрдних морских паса.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.