рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 6.8/10
(5 гласови)

Содржина

Невенчани пар налази се на одмору у Венецији, где се упознају са тајанственим локалцем који их увлачи у његове игре психолошке и сексуалне манипулације. У овом еротском трилеру, млади енглески пар на одмору у Венецији бива заведен од стране тајанственог старијег пара. Мери (Наташа Ричардсон) и Колин (Руперт Еверет) долазе у Италију да обезбеде будуќност својој проблематичној вези. Убро упознају Роберта (Кристофер Вокен), загонетног власника пикарескне оазе. Роберт их гости обиљем вина и занимљивим причама о свом детињству које је провео крај доминантног оца Касније, пијани и изгубљени у граду чије улице подсеќају на лавиринт, поново наилазе на Роберта који их смешта у своју раскошну вилу. Ту упознају и његову жену, Каролину (Хелен Мирен), која пати од онеспособљавајуќих болова у леѓима и очигледне емотивне нестабилности. Фасцинирани гламурозним старијим паром, али узнемирени њиховим дисфункцијама, Колин и Мери полако бивају увучени у сексуалне и емоционалне игре које ќе кулминирати изузетним насиљем. На основу романа Иана Мекевана, сценарио је написао драмски писац Харолд Пинтер, а филм је режирао Пол Шредер. Ричардсон је претходно играо у филму „Пети Херст“, Шредеровом филму-портрету наследнице новинског магната која је постала терориста.

Слики

Утеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанацаУтеха у наручју незнанаца

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.