Содржина

Др. Паула Спенцер (В. Хамел) добије на препоруку колеге Доналда Пресцотта (Д. Х. Келлy) положај водитељице медицинске службе у великој дјечјој болници у Денверу. Веќ првог дана упозна Моницу Схаw (П. Даwбер) која је довела болесног сина. Малог одмах оперирају због упале слијепог цријева. Операција је прошла добро, а мајка је стално уз дијете. Паула има код куќе проблема с петнаестогодишњом бунтовном кќери Амандом (Л. Јакуб) која тешко подноси пресељење из Лос Ангелеса у Денвер, као и очеву смрт. У болници се ноќу нетко ушуља у собу оперираног дјечака и интравенозно му унесе у организам бактерије. Дјечак добије високу температуру и грозницу. Паули је одмах јасно да се не ради о зарази али јој није јасно како су бактерије ушле у дјечји организам. Убрзо се исти симптоми појаве и код другог дјечака у истој соби а онда поновно код малог Схаwа премда је мајка стално с њим. А онда Паула схвати тко би једино могао намјерно тровати дијете. Управа болнице не жели да то доѓе у јавност...
У овом филму ријеч је о врло деликатном проблему у односу родитеља и дјеце, о ситуацији кад родитељ може угрозити здравље властитог дјетета због себичних мотива. На шпици филма стоји да је ријеч о истинитим медицинско-психијатријским случајевима и ово је вјеројатно први филм који о томе говори.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.