poster

Ридерс оф Јустице

Riders of Justice (2020)

Акција, Комедија, Драма, Трилер, Mистерија | Данска, Шведска, Финска
Режисер: Anders Thomas Jensen

рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(8 гласови)

Содржина

Мадс Миккелсен тумачи Маркуса, војног ветерана којег из рата позивају натраг куќи након што је његова супруга Емма погинула, а кќерка трауматизирана стравичном жељезничком несреќом. У својој тузи Маркус упознаје Отта, свједока жељезничке несреќе и статистичког стручњака који убрзо постаје увјерен да је за несреќу одговорна мотористичка банда кроз комплицирану серију намјерних догаѓаја, а који су започели с украденим бициклом. Како би се осветили за Еммину смрт, њих двојица удружују се с Оттовим пријатељима уједно и хакерима Леннартом и Емментхалером који се испоставе поприлично неспособнима у кориштењу логике и ватрене моќи. Њихов план освете ускоро почиње пуцати по шавовима и то на потпуно неочекиване начине.

Слики

Ридерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф ЈустицеРидерс оф Јустице

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.