poster

Прогноза за љубав

Love in the Forecast (2020)

комедија, романса | САД, Канада
Режисер: Christie Will Wolf

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.2/10

СОДРЖИНА

Као и свака амбициозна метеорологиња Леах зна да превише кише није добро, осим ако киша у овом случају нису, наравно, мушкарци. Како би се фокусирала на своју каријеру Леах одлучује узети годину дана само за себе и не упуштати се ни у какве романтичне односе. Но, чим се смјести у нови стан, упознаје свог згодног сусједа Марка; фармера млијека који има формиране властите циљеве за надолазеќу годину. Одлучна да остане усредоточена у својој мисији, Леах склапа пријатељство с Марком који је учи како уз помоќ природе може предвидјети вријеме и тиме постати више од обичне метеорологиње. Унаточ својој одлуци, кемија измеѓу Леах и Марка је непорецива те се пред њом ствара нова одлука: хоќе ли остати при својој ријечи или допустити да се облаци раздвоје и пусте нову љубав унутра?

Слики

Прогноза за љубав

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Grand Hotel Excelsior (1982)

  вторник
  image
  Taddeus is the manager of the Grand Hotel Excelsior. The Summer season begins in May and since then many odd persons frequent the hotel. There is Ilde Vivaldi, in...
 • Степфордските сопруги (2004)

  вторник
  image
  Џоана Еберхарт (Никол Кидман) е успешна ТВ продуцентка и е близу до добивање уште една Еми награда кога е отпуштена од работа во престижна ТВ мрежа. Тогаш таа...
 • Вампирки (2012)

  вторник
  image
  Две женси вампирки во модерните денови на Њу Јорк се соочуваат со тешки романтични можности.
 • Dad's Army (2016)

  вторник
  image
  The Walmington-on-Sea Home Guard platoon deal with a visiting female journalist and a German spy as World War II draws to its conclusion.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.