рејтинг: 5.9/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(4 гласови)

Содржина

Ели, невработена наставничка по ликовна уметност, е принудена да ја прифати работата во Одредот на Дедо Мраз за да му помогне на богатиот вдовец и неговите две ќерки повторно да ја откријат магијата на Божиќ. Додека Ели се труди да го подигне празничното расположение со божиќни украси, колачи и со купување, нејзината добрина е наградена со неочекуван подарок: со љубов!

Слики

Одредот на Дедо Мраз

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Последњи поклон (2006)

    image
    После смрти невероватно богатог Реда Стивенса, његов унук Џејсон Стивенс нада се да отварање тестамента преминулог биќе обична,финансијски корисна за њега -...
  • Заеднички Божиќ (2017)

    image
    Власница старомодне продавнице божиќних поклона мора да убеди власника граѓевинске фирме да њену радњу не треба да сруши.
  • Висока цура 2 (2022)

    image
    After Jodi Kreyman gains popularity, her miscommunications start causing rifts with those around her and now she really needs to 'stand tall'.
  • Поглед са Ајфеловог торња (2005)

    image
    Ова мелодрама са елементима комедије је прича о младима који траже смисао одрастања и живљења у Црној Гори. Са савременом тематиком и актуелна за укупан простор...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.