poster

Овнови

Rams (2020)

Комедија, Драма | Австралија
Режисер: Jeremy Sims

рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

У забаченом дијелу западне Аустралије, два отуѓена брата - Цолин (Сам Неилл) и Лес (Мицхаел Цатон) - налазе се један с другим у рату. Премда раде заједно бринуќи се за наслијеѓено и награѓивано стадо оваца, двојица браќе не могу бити више различита један од другог. Када једном Лесовом овну буде дијагностицирана ријетка и смртоносна болест, власти нареде истребљење сваке овце у долини. Док Цолин на све начине покушава умирити власти, Лес се агресивно противи тој одлуци. Могу ли двојица браќе ставити на страну властите несугласице како би поновно били обитељ, спасили стадо и ујединили своје одвојене заједнице у једну?

Слики

ОвновиОвновиОвновиОвновиОвновиОвновиОвнови

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Годината кога Доли Партонми беше мајка (2011)

    image
    Елизабет Алисон Греј е обично единаесетгодишно девојче од предградието, кое нестрпливо ја очекува адолесцентноста, кога изненадно открива дека целиот нејзин живот...
  • Endërr për një karrige (1984)

    image
  • Правилото на Џорџа (2007)

    image
    Млада проблематична жена ја праќаат да живее кај баба ѝ преку лето. Таа крие тајна која би можела да го раздвои нејзиното семејство.
  • Vacation with Mom (2018)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.