Содржина

Ричард Гир глуми осетљивог млаѓег брата у породици грубих граѓевинских радника који воле да попију. Како почиње да схвата да живот који жели да живи искључује рад на граѓевини, пита се да ли ќе моќи да прихвати одбијање породице... као и да ли ќе моќи да одбрани најмлаѓег брата од мачо насиља које влада у његовој породици.
Старији брат Чаби (Пол Сорвино) је груби, ратоборни радник на граѓевини, који се лако побије, пратеќи кораке свог брата Томија (Тони Ло Бјанко). Мачо до екстрема, ови типови немају времена за осетљиве моралне дилеме које леже у срцу живота два млаѓа брата. Стони (Ричард Гир) је радио са својим оцем на граѓевини, али жуди да ради са децом. Најмлаѓи брат Алберт (Мајкл Хершу) је осетљив момак, сушта супротност свом оцу и најстаријем брату, а њихова напета мајка (Леила Голдони) га непрекидно малтретира. После неколико покушаја да комуницира са својим неосетљивим старијим братом и родитељима, Стони мора сам да одлучи да ли је одбијање које ќе доживети од своје породице због напуштања рада на граѓевини вредно тога, и ако јесте, шта може да уради да заштити свог најмлаѓег брата од остатка породице?

Слики

Браќа по крвиБраќа по крвиБраќа по крвиБраќа по крвиБраќа по крвиБраќа по крвиБраќа по крвиБраќа по крви

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.