рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 8/10

Содржина

Снимљено према оригиналној причи косценариста Теодора Б. Бресмена, Дејвида Брансона Смита и Макса Винклера, ово је динамична адреналинска драма о свету бокса без рукавица који истражује замршене односе братске љубави браќе Камински, Стенлија и Лајона који раде у фабрици у Фол Риверу у Масачусетсу и који зараѓују довољно да преживе. Сањању о пресељењу у сунчану Калифорнију и да тамо отворе радњу за хемијско чишчење, али околности им не допуштају да успеју. Борили су се кроз живот, али увек су једва крпили да преживе. Њихова једина нада да побегну из Фол Ривера је Лајон, боксер који боксује без рукавица а који има сиров, анималистички таленат и природан дар за борбу. Стенли се прозвао 'мозгом операције', глумеќи Лајоновог мотивационог тренера и пословног менаџера. И креќу борбе. Стенли уложи много на опкладу. Али Лајон изгуби меч. Стенли је сада у великом дугу. И мора да пошаље Лајона у борбу у Џангленд. Хоќе ли успети да победи и хоќе ли Стенли да отплати свој дуг?

Слики

Земља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунглеЗемља џунгле

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.