poster

The Dukes of Hazzard: Reunion!

The Dukes of Hazzard: Reunion! (1997)

Режисер: Lewis Teague

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.1/10

Содржина

The Good Ole Boys return to try to save Hazzard Swamp and Uncle Jesse's farm from being destroyed by a crooked developer's (Mama Josephine Max) plans to build a theme park. To do so, they have to dust off the General Lee and win a cross-country moonshine race. The plot thickens when Mama Max stops at nothing to prevent Bo and Luke from running in the race, including kidnapping Daisy.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Индијана Џонс: Последната крстоносна Војна (1989)

    image
    Во 1938 г., откако неговиот татко исчезнува трагајќи по светиот грал, Индијана Џонс повторно им се спротивставува на Нацистите за да ги спречи да ја добијат...
  • Индијана Џонс и ограбувачите на изгубениот ковчег (1981)

    image
    Во 1936 г. археологот и авантуристот Индијана Џонс е најмен од американската влада да го најде заветниот ковчег пред нацистите да ги присвојат неговите...
  • Индијана Џонс: Храмот на проклетството (1984)

    image
    Во 1935 г. Индијана Џонс добива задача од индиски селани да го врати каменот што им го украл таен култ под катакомбите на античка палата.
  • Индијана Џонс и кралството на кристалниот череп (2008)

    image
    Во 1957 г. Индијана Џонс се заплеткува во советско сценарио за да ја открие тајната на мистериозните артефакти познати како Кристалните черепи.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.