Содржина

Искусни полицијски детектив (Џејмс Вудс), потпуно посвеќен свом послу, прати траг масовног убице који убија жене последњих петнаест година, док полиција Лос Анѓелеса не показује заинтересованост за тај случај.
Засновано на роману “Крв на Месецу” Џејмса Елроја, “Пандур” је суров, брутално насилан и мрачно-духовит савремени филм ноар. Лојд Хопкинс (Џејмс Вудс) је опсесивни и неморални детектив у полицији Лос Анѓелеса, који истражује убиство за које верује да је дело серијског убице. Хопкинс је циничан и опседнут је начином на који друштво пуни женама главе бајкама о романтичној љубави. “Невиност убија”, каже он. “Виѓам то сваког дана.” Његова истрага га доведе до књижаре списатељице феминистичке поезије (Лезли Ен Ворен) која веќ неко време добија песме и цвеќе од непознатог обожаваоца. Прегледавши њене дневнике, Хопкинс схвати да се поклони поклапају са датумима убистава и он креќе у лов на убицу, што доводи до насилног и узбудљивог расплета.

Слики

ПандурПандурПандурПандурПандурПандурПандурПандур

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.