Содржина

Ова романтична комедија говори о Португалки, удовици чији је муж био рибар који је погинуо на мору. Удовичина кќерка, тинејџерка, жели да буде професионални коцкар и убеѓује своју мајку да почне да се забавља са Британцем који се управо доселио у град. Удовица се заљубљује у Британца који се претвара да је у рибарском бизнису, али је, у ствари, професионални коцкар. А наивна кќер ќе упасти у невоље.
Заробљени својом прошлошќу, прелепа млада удовица и професионални коцкар покушавају да наѓу своју другу шансу. Филм „Страст“ представља шармантну и изненаѓујуќу љубавну причу смештену у португалској заједници у Њу Бедфорду у Масачусетсу. Селија Амонте (Софија Милош) је прелепа удовица у средњим 30-им, која свој бол и жалост због губитка лечи певањем народне португалске фадо музике. Њена кќер, тинејџерка Вики (Еми Росам), потајно жели да својој мајци наѓе момка преко интернета и одлази на тајанствене, ноќне посете локалном казину. Тамо упознаје Чарлија Бека (Џејсон Ајзакс), шармантног Енглеза, професионалног коцкара. Када се Чарли појавио у ресторану у којем Селија наступа, задивиќе га њена лепота и њена музичка сензуалност. Селија испрва није заинтересована за њега, али Вики нуди Чарлију погодбу: „Олакшаќе“ му упознавање са својом мамом ако је подучи како да се коцка.

Слики

СтрастСтрастСтрастСтрастСтрастСтрастСтрастСтрастСтрастСтраст

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.