poster

Убица из канцеларије

Office Killer (1997)

Режисер: Cindy Sherman

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.6/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Када Дорин Даглас, лекторка за часопис "Цонстант Цонсумер" због смањења броја запослених мора почети радити од куќе, не зна како се с тиме носити. Након што случајно убије једног од својих колега, открива да убиство може унети живост у њен усамљени живот, а уред у њеном подруму претвара се у сабласно место.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Откачено (2020)

    image
    Винс Вон и Кетрин Њутн играат во оваа хорор верзија на класичниот жанр за замена на тела што би можеле да го смислат само умовите зад „Среќен ден на смртта“:...
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Вампир у акцији (2020)

    image
    Тим издржљивих путара, предвоѓени заваѓеним оцем и сином, мора да преживи ноќ када случајно пробуде древног ирског вампира.
  • Мала продавница страве (1960)

    image
    Грејвис Мушник, власник је мале цвеќаре у којој ради заједно са своја два запослена: симпатичном, али једноставном Одри и неспретним Сејмором. Цвеќара је мала и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.