Содржина

Породица Дилејни се сели из великог града у тиху куќу на фарми на селу, где су г. и гѓа Дилејни одлучили да своје три ќерке тинејџерке сачувају од замки које живот у граду може да донесе. Њихов дом је предиван, рустикалан, и све је чему су се могли надати, укључујуќи велике воќњаке с јабукама, али не знају да није све онако како изгледа. Нешто веома стварно и зло тумара тим воќњацима. Сад је мирно, али веќ је брутално убијало и убиќе опет. Кад су се сместили, г. и гѓа Дилејни одлазе на пословно путовање оставивши ќерке саме. Испрва су узбуѓене што их родитељи неќе наsирати и чак су спремне да се забаве кад их посете неки локални момци. Али та забава кратко траје. Ствари се отргну контроли јер момци не прихватају одбијање. Хоќе ли девојке успети да се спасу?

Слики

ВоќњакВоќњакВоќњакВоќњакВоќњакВоќњак

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Подготвена за борба (2021)

    image
    Боксерката Кејли тренира за борбата на својот живот, станувајќи сѐ повеќе агилна и жестока со секој удар. Овој пат, борбата нема да биде во ринг. Кејли дознава...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
  • Делириум (2018)

    image
    Тофер Грејс глуми во овој натприроден трилер за еден човек што пред кратко време бил пуштен од ментална институција. Тој наследува огромна куќа по смртта на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.