Содржина

Џорџ Бернс глуми Бога који се спушта на Земљу са пословном картицом у рукама, али му је тешко да убеди његовог одабраног гласника Џерија Лендерса (Џон Денвер), помоќника менаџера у локалном супермаркету, да је он заиста Бог. Када га најзад убеди, Џерију тешко полази за руком да убеди своју породицу и остатак света да није полудео.
У Лари Гелбартовој адаптацији романа Ејверија Кормана, у филму главне улоге тумаче Џон Денвер, као Џери Лендерс, помоќник менаџера у пиљари кога бира Бог (Џорџ Бернс) да шири његову Реч диљем света. Наравно, убрзо Џерија обележе као тоталну лујку: чак и његова брижна жена Боби (Тери Гар) сумња у мужевљев здрав разум. Ипак, има довољно доказа да панел угледних свештених лица захтева да се Џери појави на суду не би ли доказао да је заиста гласник Божији. Доналд Плизенс је требало да има много веќу споредну улогу у филму, али је након прве монтаже филм био превише дугачак, те су Плизенсови дијалози избачени из њега – сам Плизенс ипак, који је успео да добро наплати своје учешќе у филму, види се у неколико сцена како не ради апсолутно ништа. Зарадивши 30 милиона долара, филм „О, Боже!“ имао је још два наставка, у којима се Бернс такоѓе појављује.

Слики

О, Боже!О, Боже!О, Боже!О, Боже!О, Боже!О, Боже!О, Боже!О, Боже!О, Боже!О, Боже!

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.