рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 10/10
(3 гласови)

Содржина

Бети и Виктор су пар паметних превараната, који сараѓују годинама уназад. Специјализовани су за добро испланиране, осредње преваре, које лишавају обичне људе позамашних сума новца, по принципу који је безбедан и не доводи их у невољу. Много млаѓа Бети открива да је у протеклих годину испланирала велику превару. Завела је Мориса, згодног, младог директора који планира да опљачка интернационалног “перача” новца и, уз Викторову помоќ, Бети планира да их превари обојицу. Изненада, Бети и Виктор се хватају у коштац за озбиљним криминалцима који имају велико оружје. Како их жеља за милионима прво одведе у Швајцарску, а затим на Карибе, улози постају све веќи и њихов однос постаје прорачунат и мање јасан.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
  • Стуцк (2015)

    image
    A light and humorous exploration of one couple's marital problems.
  • Кад сване дан (2012)

    image
    Филм је прича о професору музике у пензији, Миши Бранкову, који под необичним околностима открива своје право порекло. На месту где је некада био нацистички логор...
  • Сан о ружи (1986)

    image
    Валент је радник из ноќне смене који једва прехрањује породицу. Једном приликом, враќајуќи се с посла, сведочи гангстерском обрачуну испред локалне месаре и узима...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.