рејтинг: 4.3/10
Оценка на корисникот: 8.2/10
(18 гласови)

Содржина

Каспер ван Диен се враќа у новом наставку хит филма из 1997. о раси ванземаљаца званих „бубе”, који воде рат против Земље са циљем да униште човечанство. Џони Рико (Ван Диен) се враќа у прве борбене редове, док се Земља суочава са злим бубама у најсмртоноснијој бици до сада.
Федерација мисли да је мртав. То значи да је пуковник Џони Рико (Каспер ван Диен) савршени човек за слање на тајни задатак спасавања мале групе војника заглавњене на далекој планети ОМ–1. Док се капетан Лола Бек (Џолин Блалок) и остатак посаде њеног свемирског брода боре да преживе у суровим условима, постаје им све јасније да нешто озбиљно није у реду са ОМ–1. Овог пута, бубе имају тајно оружје.

Слики

Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3Вселенски војници 3

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.