KEN SANDERS

Сцеарист:

 1. ...
  (story)
 2. ...
  (screenplay)
 3. ...
  (story)
 4. ...
  (story by)
 5. 16. The Carriers (2013), филм
 6. ...
  (story)
 7. ...
  (story by)
 8. ...
  (story)
 9. ...
  (story by)
 10. 22. Manny Dearest (2017), филм
  ...
  (story)
 11. 23. Family Vanished (2018), филм
  ...
  (story by)
 12. ...
  (story by)
 13. 25. Twisted Twin (2020), филм
  ...
  (story by)
 14. ...
  (story by)
 15. ...
  (story by)

Продуцент:

 1. ...
  associate producer
 2. 2. Ухваќен (1998), филм
  ...
  co-producer
 3. ...
  co-producer
 4. ...
  co-producer
 5. ...
  co-producer
 6. ...
  co-producer
 7. ...
  co-producer
 8. 15. Stalked at 17 (2012), филм
 9. ...
  executive producer
 10. ...
  executive producer
 11. 21. Backstabbed (2016), филм
 12. ...
  executive producer
 13. 27. Manny Dearest (2017), филм
  ...
  executive producer
 14. 28. Psycho In-Law (2017), филм
 15. 33. Family Vanished (2018), филм
 16. 41. Beware of Mom (2020), филм
 17. 42. Twisted Twin (2020), филм

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.