SADRžAJ

„Dnevni red” je emisija koja će jednom nedeljno otvarati sve teme važne za Srbiju i njene građane. Na dnevnom redu će se naći najvažnija aktuelna politička zbivanja i goruća ekonomska pitanja, vezana kako za nezaobilaznu krizu izazvanu virusom Kovid 19, tako i za opšte teme koje su svakodnevno na dnevnom redu. Posebna pažnja biće posvećena nezaobilaznim društvenim i kulturnim dešavanjima, koje ćemo pratiti iz nedelje u nedelju i praviti najbolji izbor za naše gledaoce. U emisiji “Dnevni red” dajemo reč akterima događaja, političarima i predstavnicima različitih političkih struja, ekspertima iz društveno-ekonomskih oblasti, umetnicima i kulturnim radnicima kao i drugim stručnjacima različitih profila.
Dnevni red” se emituje ponedeljkom u 20h, autor i voditelj je Dragan Karadžić, glavni i odgovorni urednik B92 televizije.

Slike

Dnevni red

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mendimi për motin

    image
  • Jutarnji program

    image
    Samo provjerene i tačne informacije, svakog radnog dana od 07.05 do 10.00! Јutarnji program je među najgledanijim emisijama u Srpskoj, a ujedno i jedna od...
  • Le journal de la RTBF

    image
  • Jutarnje vesti

    image
    Jutarnje vesti.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.