SEZONA: 1

EPIZODA: 6 - Majka

SADRžAJ

Olga i Julija dolaze za Beograd, smeštaju se u Olgin stan. Olgu sve više uznemiruju slike majke koju vidi i koja kao da joj priča šta se stvarno desilo. Na osnovu svega što vidi, Olga pomišlja da joj se majka ubila.
Meštani zameraju Periši što je primio u kuću Milutina. Pop teško podnosi smrt sina Zeja i donosi pištolj kod Renka u kafanu, sa namerom da nešto učini. Pijanog Popa teše svi, ponajviše Anđa.
Ponedeljak, 11. oktobar, Prvi program, 20.05

Slike

Dug moruDug moruDug moruDug moru

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Islednica (2019)

    image
    Istražiteljica je serija sa glavnim ženskim likom, Jenny Cooper, koju igra Serinda Swan, o novoj mrtvozornici koja istražuje sumnjive smrti u Torontu. Nakon smrti...
  • Zaplet (2005)

    image
    Serija „Zaplet“ nudi najgroznije, najprljavije, najmanje romantične slike Pariza, koje možete da zamislite, posebno u prvoj sezoni. Sunce nikada ne sija, sve je...
  • Zagonetni slučajevi doktora Blejka (2013)

    image
    Dr Lušijen Blejk napustio je Balarat kao mladić. Sada se vratio da preuzme medicinsku praksu svog oca i ulogu gradskog policijskog hirurga.
  • Mladi inspektor Mors (2012)

    image
    Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.