Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SADRžAJ

Andy i njegova prijateljica Hatty rade u muzeju. Hatty je stručnjak za dinosaure i pomaže Andyju oživeti muzej u kojem rade, i koji u svakom trenutku može postati zabavni vremeplov koji ih vodi u praistoriju. Svaki put se uspevaju se vratiti taman na vreme za posao!

Slike

Endijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avantureEndijeve praistorijske avanture

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.