poster

Luda narodna noć

Luda narodna noć

Srbija

SADRžAJ

U petak, 18. oktobra, od 22 časa na Prvom programu RTS-a gledajte novi šou program "Luda narodna noć".
Pevaće se nezaboravni hitovi Ljubiše Stojanovića Luisa i Lepe Brene, koja će i biti specijalna gošća emisije i uživo nastupiti sa Narodnim orkestrom RTS-a pod upravom Vlade Panovića.
U novoj epizodi takmiče se Stefan Petrušić, Aleksandra Mladenović i Davor Jovanović protiv Stefana Živojinovića, Tamare Dragić i Ilde Šaulić.
U rubrici "Kako džuboks kaže" pojaviće se i Biljana Jevtić koja će podržati takmičare u temi "Srce na dlanu".
U "Ludoj narodnoj noći" slušamo evergrin numere narodne muzike. Najlepše i najpoznatije "narodnjake" interpretiraju zvezde domaće narodne muzičke scene, a osim pevačkih, učesnici će moći da pokažu svoje igračke, glumačke i imitatorske sposobnosti. Voditeljski parovi - Marija Veljković i Žarko Stepanov, odnosno Milica Tomašević i Branko Janković, predvode dva suprotstavljena tima koji će se tokom emisije nadmetati u poznavanju muzike, ali i u pevanju, plesu i glumi.
Igre u kojima se timovi nadmeću su "Trojka", "Sjaj zvezda", "Kako džuboks kaže", "Muzika i reč", "Diskoteka", "Podijum je vaš". Muzika u emisiji se izvodi uživo, uključujući pevačke i plesne numere.
Ovaj program osmislio je autorski tim RTS-a i predstavlja domaću licencu.

Slike

Luda narodna noćLuda narodna noćLuda narodna noć

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.