SADRžAJ

U subotu 21. septembra, od 21.00 počinje nova, 14. sezona muzičkog spektakla “Zvezde Granda”.
Čuvena šestorka: Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Marija Šerifović, Jelena Karleluša, Ana Bekuta I Đorđe David ponovo kreće u potragu za najlepšim glasom regiona, a njihov zadatak kao i uvek neće biti nimalo lak.
Novina u 14. sezoni “Zvezda Granda” je to što Saša Popović I Snežana Đurišić više neće biti mentori. U borbi za kandidate učestvuju samo stalni članovi žirija kao i sedmi gostujući član.
"Ako gostujući član žirija, koji se menja u svakoj emisiji, pritisne taster, kandidat može da bira između njega i nekog od članova stalnog žirija koji je, takođe, pritisnuo taster. Sa druge strane, ako niko od članova stalnog žirija ne pritisne taster, gostujući član žirija može, iako prethodno nije glasao, da se odluči da uzme kandidata u svoje okrilje, odnosno da mu postane mentor. To pravo smo Snežana i ja imali prethodne godine, ali ove smo ga ustupili gostujućim mentorima", kaze Saša Popović.
Pored toga, novina je i pravilo crvenih figura.
Sanja Kužet i Voja Nedeljković i dalje vode kroz emisiju. Dobre kombinacije se ne menjaju!

Slike

Zvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde Granda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Top List

    image
  • Oxygen

    image
  • Pinkove zvezde

    image
    Kroz serijal emisija, talentovani vokalni izvođači nadmeću se za mesto Pinkove Zvezde. U dva različita muzička žanra moraće da dokažu svoje pevačko znanje....
  • Grand parada

    image
    Muzički show namenjen ljubiteljima narodne muzike u kojem se mogu videti brojne estradne zvezde i čuti novosti o svim izvodjačima iz muzičke kuće "Grand".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.