SADRžAJ

Svojim savetima, spontanošću i neposrednošću, voditeljka popularne emisije Nataša Pavlović osvojila je publiku svih uzrasta.
Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i negovano u ovom užurbanom ritmu života.
“Praktična žena” donosi u naše domove toplinu, savete za pojednostavljavanje života kroz kuhinju, jela, zabavu, praktična uputstva za negu, lepotu, zdravlje, porodicu i kuću. Za lepšu svakodnevicu tim praktičnih žena i dalje nudi brza, jednostavna i efektna rešenja za celu porodicu, kao i originalne savete namenjene i ženama, i muškarcima, a poznate ličnosti nastavljaju da se prikazuju u sasvim drugom svetlu ali i da nesebično sa auditorijumom dele svoje male tajne domaćinstva.
Ako tražite modnu inspiraciju ili praktično rešenje za kuhinju, ili želite da vežbate i da se igrate sa decom na kreativan način, "Praktična žena" će svakog radnog dana u 16.30 na Prvoj televiziji otkrivati stvari koje se mogu lako uraditi uz minimum troškova i vremena.

Slike

Praktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična žena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.