SADRžAJ

Best of 150 minuta
Svake subote, pratite najzanimljivije događaje koji su obeležili prethodnu nedelju. Aktuelne vesti sažete su u 150 minuta tako da ćete uvek biti informisani i u toku sa dešavanjima.
Stižu nam najzanimljivije priče iz svih gradova i sela Srbije iz kojih će ekipa emisije dočarati i prikazati skrivenu lepotu ovih mesta. Videćemo koje su najaktuelnije zabavne, sportske i kulturne manifestacije u ovom periodu, šta se dešava na planinama, a repoteri će izveštavati i sa obale Crne Gore donoseći nam dašak morskih valova i provoda na ovom primorju.
Njaboljih 150 minuta doneće nam i nove segmente, a četiri dame - Aneta Ivanović, Nevena Madžarević, Jovana Vukojević i Slađana Slavković vodiće nas svake subote kroz različite teme i u studio Prve dovesti najzanimljive sagovornike. Tako će svake subote u novoj rubrici koju će voditi Slađana Slavković, različita mišljenja ukrstiti oni koji se najčešće citiraju u medijima. Boris Trivan, Anđelka Prpić, Dača Ikodinović, Jelica Greganović, Dule Nedeljkovic, Ivan Tomić...imena su koja obećavaju dobrih pola sata u emisiji „150 minuta“.
U svakom izdanju otvara se tema dana, ilustrovana prilozima, o kojoj govore i gosti.Zanimljive priče iz različitih krajeva Srbije donosi specijalni reporter.VIP gosti u studiju, teme koje nas zaokupljuju, zabavni izazovi i muzički segment takođe su deo emisije namenjene svima koji žele da se informišu, zabave, relaksiraju i nasmeju.

Slike

Najboljih 150 minuta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.