SEZONA: 1

EPIZODA: 19

SADRžAJ

Duque dolazi Cassianovoj kući. Quirino ne želi reći Samuelu zašto je dao otkaz, ali Samuel sam otkrije. Marize ignorira Donata. Samuel je tužan kada ugleda Samucino odlikovanje. Chico kaže Cassianu da je Ester udana za Alberta. Samuel uzima odlikovanje i moli Samucu i Willianu da nikomu to ne kažu. Donato i Bibiana se prepiru u vezi s odgojem djece. Cassiano odlazi Albertu i udari ga. Ester pada u očaj kada otkrije da je on živ. Samuel pokaže Quirinu odlikovanje i njih dvojica odluče istražiti Dionisiovu prošlost. Dionisio predosjeća da će se u Albertovu životu dogoditi oluja zbog Cassianova povratka. Chico kaže Tais i Oliviji da se Cassiano vratio. Ester pokuša spriječiti Cassianov susret sa Samucom. Chico i Olivia naprave domjenak za Cassianove prijatelje. Olivia pita sina što mu se događalo proteklih sedam godina.

Slike

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.