SEZONA: 3

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Hrvatska komična TV serija koja je naziv dobila po istoimenome hitu grupe Prljavo kazalište, prati doživljaje dve porodice za vreme osamdesetih godina prošlog veka i njihove zamršene odnose. Ksenija je žena srednjih godina koja se razvela od svog muža, Jure, koji se u međuvremenu oženio Srpkinjom, Jagodom (Anica Dobra). Ksenija i Jura imaju dva sina, Željka, gimnazijalca u pubertetu i Kipa, studenta novinarstva. Situacija se komplikuje kada Ksenija saopšti sinovima da se venčala sa taksistom Dominikom, koji se upravo vratio iz Švajcarske i ima prilično sumnjivu prošlost. Jednu od glavnih uloga tumači naša proslavljena glumica Anica Dobra, a u ulozi poručnika Kadruma videćemo i Sergeja Trifunovića.

Slike

Crno bijeli svijetCrno bijeli svijetCrno bijeli svijetCrno bijeli svijetCrno bijeli svijetCrno bijeli svijetCrno-bijeli svijet 02Crno-bijeli svijet 03Crno-bijeli svijet 04Crno-bijeli svijet 05Crno-bijeli svijet 06Crno-bijeli svijet 07Crno-bijeli svijet 08Crno-bijeli svijet 09Crno-bijeli svijet 10Crno-bijeli svijet 11Crno-bijeli svijet 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.