SADRžAJ

Zabavne, duhovite, bizarne, besmislene, neobjašnjive i skandalozne teme, besmislene rubrike i urnebesni komentari glavni su sastojci "TV Čorbe".Naš poligon su mediji, uglavnom domaći, ali ne zaobilazimo ni ključne igrače svetskog džet - seta, U "TV Čorbi" uvek, ali uvek, predstavljamo najluđe pojave sa društvenih mreža, iz raznih rijalitija, rušimo tabue i analiziramo ljude i pojave sa kojima delimo 21. vek. Raznovrsno, zabavno, ponekad edukativno, nekad samo zato što nam se može - to je recept za našu "Čorbu" koja ima samo jedan cilj: da vas makne od gluposti i nahrani smehom.

Slike

TV ČorbaTV ČorbaTV ČorbaTV ČorbaTV ČorbaTV ČorbaTV ČorbaTV ČorbaTV ČorbaTV Čorba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Koledžicom po svijetu (2007)

    image
    Robert Knjaz poznate osobe iz hrvatskog javnog života vodi na zabavna putovanja puna iznenađenja. Emisija kompliciranog sadržaja i dramaturških rupa povest će...
  • Extra Drei (1976)

    image
    Extra 3 is a weekly political satire show on German television established in 1976.
  • Info scena

    image
    Emisija na potpuno nov način predstavlja detalje iz života poznatih ličnosti. Ovo je celebrity emisija kojoj će ljudi verovati. Sve poznate ličnosti imaju isti...
  • heute-show (2009)

    image
    The heute-show is a German late-night satirical television program presented by the German comedian and journalist Oliver Welke.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.