SADRžAJ

Na prvom mestu je emisija koja se bavi zdravstvenim temama o kojima se ne priča i koje su do sada gurane pod tepih. Ovo je prva emisija o zdravlju na našim prostorima koja će ozbiljne zdravstvene teme približiti običnom čoveku i odgovoriti na pitanja koja svakoga interesuju.
Tijana Savić i Drago Jovanović svake subote od 14 sati na Prvoj, kroz praktične savete pokazaće gledaocima da nije teško voditi računa o svom zdravlju. U ovoj emisiji zdravstvenim problemima pristupa se, pre svega, na edukativan ali i zanimljiv način što dokazuje da briga o zdravlju ne mora biti komplikovana, skupa, opterećujuća i da ne iziskuje mnogo vremena.
Da li je danas teško biti roditelj ili su nam trendovi to nametnuli jedna je od sfera interesovanja ove emisije. Pomagaćemo roditeljima da bolje razumeju svoju decu i lakše savladavaju prepreke u odrastanju. Takođe, mnoge teme razbijaju brojne zablude po pitanju zdravog načina života, od kojih je najustaljenija u našem narodu da sve ono što je zdravo može da se konzumira u neograničenim količinama, kaže Tijana o temama o kojima će se govoriti u emisiji.
Drago Jovanović: Napravili smo emisiju o zdravlju koja nije dosadna i nije preteća
Kuriozitet su nesvakidašnja svedočenja naših gledalaca koji su dobili bitke sa bolešću, kao i onih koji svojim znanjem i umećem pomažu mnogima da prebrode zdravstvene muke. Posvetili smo pažnju i onima koji rešenje svog problema traže u prirodi i takvim načinima lečenja. Razbijajući ustaljene predrasude, ponudićemo odgovor da li zaista sve životne situacije možemo da prebrodimo sami samo zato što se stidimo da tražimo stručnu pomoć. Bodrićemo i pratiti napore naših gledalaca u nastojanju da pobede sebe, i svake subote trudićemo se da vam makar sat vremena zdravlje bude na prvom mestu, poručuje Drago.
Drago Jovanović: Nateraćemo vas da vam zdravlje bude „Na prvom mestu i razbićemo zdravstvene predrasude

Slike

Na prvom mjestuNa prvom mjestu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Designers

    image
    FashionTV gives you a closer and exclusive look at the world's biggest designers. get to know the masterminds of the fashion world; interviews, inspirations and...
  • Bridal

    image
    FashionTV gives you an exclusive look into the enchanting world of bridal. Be the first to see the best bridal collections, photoshoots and campaigns.
  • Top Models

    image
    A unique chance to get to know everything you've ever wanted to know about the world's most famous beauties. Hear what they have to say about the world of...
  • Fashion Films

    image
    Experience the largest collection of fashion films with FashionTV! Choose from hundreds of fashion films from your favorite designers and houses featuring the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.