Ocena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 3

EPIZODA: 6 - zabavno-glazbena emisija

SADRžAJ

Ovu "A stranu" emitiramo u znak sjećanja na Massima Savića, glazbenika koji je svojim stvaranjem obilježio hrvatsku glazbenu scenu. Njegovo svako gostovanje u emisiji " A strana" bilo je posebno, a tako je bilo u emisiji u kojoj ćemo ponovno uživati ove nedjelje . Nina Badrić, Massimo Savić, Petar Grašo i Tony Cetinski otkrit će nam tajnu vezu između glazbe i glazbenika!? Njihov odgovor je srce jer kad srce vežeš uz glazbu, to više nije posao već puno više od toga, a to će nam zorno i pokazati. Kad se uz klavir okupe gosti emisije, zabava može početi. I zato ne propustite neočekivane glazbene izvedbe njima omiljenih pjesama i puno pozitivne energije koje su donijeli u "A stranu"!

Slike

A stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA stranaA strana

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.