SEZONA: 1

EPIZODA: 43

SADRžAJ

Priča počinje 1989. Hoze Alfredo de Medeiros je mladić koji se ludo zaljubljuje u svoju jetrvu, Elianu, koja je starija od njega i udata za njegovog brata, Evalda. Njih troje žive u istoj kući. Kada Evaldo bude saznao za vezu između Hoze Alfreda i Eliane, dvoje ljubavnika ne bi li izbegli probleme, odlučuju da pobegnu iz Rio de Žaneira. Njihove planove sprečava Kora, Elianina sestra, koja uspeva da ih razdvoji.
Hoze sam napušta grad, odlazeći u nepoznatom pravcu. Na tom putu sreće Sebastia, koji ga nagovara da mu se pridruži u potrazi za dragim kamenjem i odvodi ga u Švajcarsku, gde Hoze upoznaje Mariju Martu, devojku koja potiče iz ugledne porodice i koju ženi kako bi mu uticaj njenog porekla pomogao da se ostvari u visokom društvu. Ali, to nije dovoljno. Kako bi se probio do tržišta dragog kamenja, zbližava se i sa Marijom Žoakinom, poslovnom ženom koja je na čelu jedne portugalske firme. Ona će ga uvesti u šverc dragog kamenja, ne bi li lakše i brže došao do željenog novca. Na putu ambicije, pri stvaranju svoje imperije, Hoze Alfredo biće spreman i da ubije.
Godine prolaze i Hoze Alfredo je sada već razveden od Marije Marte. Njen jedini cilj je da život bivšeg muža pretvori u pakao. Zbog toga želi da zaposli svoje troje dece u firmi Žoaleria Imperio, firmi koju je Hoze stvorio i zahvaljujući kojoj je postao milioner. Osvetnički plan je da uz pomoć dece preusmeri novac bivšeg muža i dovede firmu do stečaja. Troje dece razvedenog para čine uobražena Marija Klara, ambiciozani Hoze Pedro i razmaženi Žoao Lukas. I dok Marija Marta priprema svoju osvetu, Hoze Alfredo je posvećen objavljivanju svoje enciklopedije širom sveta,ali i sastancima sa svojom ljubavnicom Marijom Isis, nimfomankom iz unutrašnjosti čiji je san da postane model. Međutim, njena veza sa starijim muškarcem zapravo je "projekat", koji je isplanirala njena porodica ne bi li od Hoze Alfreda izvukla pozamašnu sumu novca.
Hoze Alfredova imperija počinje da se ruši, kada ružičasti dijamant iz Južne Afrike, simbol statusa i moći, nestane sa planine Roraima. U svojoj tajanstvenoj misiji, Hoze veruje da će sve poći nizbrdo ukoliko ne pronađe svoj omiljeni dragi kamen i ne oslobodi se lažnog sjaja koji je ostao na njegovom mestu. Situacija postaje još napetija po Hozea, kada Kora, sestra njegove bivše ljubavnice, ponovo udje u njegov život i otkrije mu da sa Elianom ima vanbračnu ćerku, Kristinu.

Slike

ImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperijaImperija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.