SEZONA: 1

EPIZODA: 192

SADRžAJ

Čuveni neprijatelji, mačka i miš, ponovo se vraćaju starim nestašlucima. Pratite Toma i Džerija dok istražuju fantastična nova mesta, uključujući veštičiju kolibu i laboratoriju ludog naučnika.
Čuveni neprijatelji, mačka i miš, vraćaju se u novoj verziji poznatog crtanog filma “Tom i Džeri”. Čuvajući izgled, likove i atmosferu originalnog crtaća, ovaj potpuno novi serijal – obogaćen jarkim bojama i visokom rezolucijom – baciće potpuno novo svetlo na urnebesne okršaje i neprestanu borbu koji su Toma i Džerija učinili jednim od najomiljenijih likova svih vremena. U svakoj epizodi, sačinjenoj od dva 11-minutna crtana filma, mačak Tom i miš Džeri će spletkariti jedan protiv drugog u tradicionalnom urbanom okruženju, ali će njihovo rivalstvo takođe biti smešteno u čudesne svetove, poput srednjovekovnih dvoraca i laboratorije ludog naučnika. Osnovna postavka radnje - u kojoj mačka juri miša, a miš joj se sveti - nudi bezbroj mogućnosti!

Slike

Tom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i DžeriTom i Džeri

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.