SEZONA: 1

EPIZODA: 54 - Serijski program

SADRžAJ

54. epizoda -
Hizir se sastaje s križarskim vođama i ranjava jednog od njih. Šahbaz ponovo nudi saradnju Izabel kako bi pronašla i spasila svog brata. Karabej dolazi u Oručev konak i stavlja ga pod opsadu dok ne pronađu Leonarda. Oruč je spreman osloboditi Leonarda i Antona kako bi dobio Pjetra. Pjetro poziva Merjem da razgovaraju u šumi.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svetske istorije.
  • Zorro: The Chronicles (2015)

    image
    Serija predstavlja tinejdžera Don Dijega, koji se suočava sa najvećim životnim izazovom boreći se za pravdu protiv brojnih bezobzirnih tirana! Tako se rađa...
  • Neispričana istorija Sjedinjenih Američkih Država (2012)

    image
    Ova fascinantna dokumentarna serija pokriva posljednjih 60 godina američke povijesti, usredotočujući se na dramatične događaje o kojima se ne zna mnogo iz...
  • Fleš Gordon (2007)

    image
    Steven "Flash" Gordon moraće da udruži snage sa bivšom djevojkom Dale kako bi otkrio više o svom ocu koji je poginuo u misterioznoj nesreći kada je on bio dječak.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.