SEZONA: 1

EPIZODA: 117

SADRžAJ

Stipan se priprema za veliko slavlje dok Ivka baš i nije oduševljena. Stipan pokušava zbližiti Janka i Zlatana koje šalje po janjca dok on odlazi pozvati Danicu na zabavu. Danica u prvi tren odbija njegov poziv, ali ipak pristaje zbog Valentine.
Vinko se pokušava pomiriti s Jadrankom, a Ivka želi napakostiti Stipanu i Danici te nagovara Peru da nacrta obiteljsko stablo.
Josip ima grižnju savjesti zbog posla sa Soldom dok ga Martin uvjerava da će sve biti u redu.
Janko je pod većim pritiskom zbog Valentinine trudnoće. Stipan želi da što prije zaprosi Valentinu, a Valentina želi sretnu obitelj s njim.
Ministar želi da Zvone nastavi s planovima za izgradnju hidroelektrane. Zvone je na mukama dok Anđela želi znati što se događa. Milica shvaća da Zvone nešto krije pa prati njega i Anđelu, ali na kraju se nađe u životnoj opasnosti.

Slike

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.