poster

Kuhinja moga kraja

Kuhinja moga kraja (2017)

kulinarski, zabavni | Srbija

SADRžAJ

U novom serijalu "Kuhinja moga kraja", sedam vrsnih domaćica i uspešnih dama iz različitih krajeva Srbije spremaju najbolje specijalitete, ugošćavaju jedna drugu, razmenjuju recepte i kroz druženje i zanimljive priče upoznaju nova mesta u Srbiji.
Jednu od učesnica Serijala očekuje i nagrada od 200.000 dinara, a osvojiće je ona dama koja je na ostale takmičarke u međusobnom ocenjivanju ostavila najbolji utisak.
Kroz putovanje, zabavu i kulinarsko umeće u ovom popularnom Serijalu, uživaćemo uz vredne i zanimljive žene, nedeljom od 14.30č na Prvom programu RTS-a.
Učesnice novog 13. serijala Kuhinja moga kraja su: Aleksandra Kosanović iz Čonoplje kod Sombora, Nadežda Nikolić iz Babajića kod Ljiga, Dragica Petković iz Skorice kod Ražnja, Dunavka Božinović iz Balta Berilovca podno Stare Planine, Jelena Malićanin iz Igroša kod Brusa, Miroslava Gilić iz Štulca kod Vrnjačke Banje i Jelkica Tanasijević Šumarice, Kragujevac.
Aleksandra Kosanović iz Čonoplje kod Sombora, prva je domaćica u novom serijalu. U svojoj oazi, prelepo uređenom etno domaćinstvu na mestu nekadašnjeg starog ribnjaka, Aleksandra sa suprugom Draganom vredno radi na očuvanju porodične i tradicije svoga kraja. Njihov etno prostor oplemenila je starinskim predmetima koje skuplja iz hobija, ručnim radovima i vezom.
Dom koji je sa suprugom strpljivo gradila decenijama, u složnoj porodici, ponosna na njihovu decu - ćerku i sina, ispunjen je ljubavlju i slogom a najviše smehom unučića. Kao iskusna domaćica svojim novim drugaricama priredila je tradicionalan doček i ručak, ali i nezaboravno "putovanje" kroz bogatu istoriju svoga kraja.

Slike

Kuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga kraja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Stol za 4

    image
    Najpopularniji kulinarski show u Bosni i Hercegovini. Kulinarski show "Stol za 4" daje priliku gledateljima da pokažu koliko su vješti u kuhinji, ali i...
  • Iz naše kuhinje

    image
    Kulinarski šou RTRS televizije.
  • Domaćinske priče (2019)

    image
    Voditelj, Nenad Gladić poznatiji kao Lepi Brka, svake nedelje predstavlja jedno mesto, njegove kulinarske specijalitete, kulturu, ali i domaćine koje je upoznao...
  • Ruzmarin

    image
    Legenda kaže da postoje ljudi sa hiljadu lica, a da jedan takav živi negde u mističnom Đerdapu. Poznavali smo ga kao duhovitog Ruzmarina, a on je odlučio da sa...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.