SADRžAJ

Nova sezona "Zvezda Granda" donosi niz promena.
Pored dolaska nove članice Cece Ražnatović u žiri, čelnik "Grand produkcije" Saša Popović spremio je još jedno iznenađenje, a reč je o potpuno novoj, impozantnoj scenografiji koja može da parira svetskim šou programima.
Čuvena ringla, kako su članovi žirija često nazivali scenu, je promenjena, a ceo studio opremljen je najnovijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu scenu najgalmuroznijom do sad.
- Već 18. septembra, kada se emituje prva epizoda "Zvezda Granda", u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem šou programu po svim svetskim standardima- najavljeno je iz produkcije.
Tokom prvog kruga, u trajanju od deset emisija, žiriju će se predstaviti 210 kandidata koji se nikada do sada nisu pojavili na velikoj sceni, ali će se u nekom od narednih krugova novoizabranima pridružiti i četrdeset kandidata iz prošle sezone koji nisu došli do finala, a ostavili su pečat u takmičenju.
Kao i u prethodnoj sezoni, tokom prvog kruga ispred žirija će se naći zid kako ne bi mogli da vide kandidate, već samo na osnovu njihovog pevanja daju ili ne daju glas.
Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saše Popovića kao predsedavajućeg, Snežane Đurišić i Aleksandra Milića Milija, dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.
- Uveli smo i panik i antipanik tastere. Znači, ukoliko kandidat dobije svih 6 NE žiri pritiska panik taster i muzika se zaustavlja. To znači da kandidat automatski ispada, osim u slučaju da ja želim da zadržim tog kandidata. Tada mogu da pritisnem antipanik taster i pustim ga da otpeva pesmu do kraja. Faktički, ja sam u ovoj sezoni sudija, a ne produkcija- rekao je Saša.
Međutim, kada je reč o broju potvrdnih glasova i izboru mentora, situacija je nešto drugačija odnosu na prošlu sezonu- Samo kandidat koji dobije svih 6 DA može da bira mentora. Ukoliko dobije 5,4 ili 3 glasa ja odlučujem kod kog mentora će ići kandidat. A mogu da mu dam i da bira. Odluka je samo na meni. Kandidat koji dobije 2,1 ili nijedan glas automatski ispada osim ako ga produkcija ne poželi u svom timu- objasnio je čelnik Granda.
Takmičari će, kao i do sad, pevati na sredini magične scene, a članovi žirija svoje glasove "da" i "ne" daju pritiskom na taster. Razlika u odnosu na prethodnu sezonu sezonu je u tome što se ispred žirija nalazi zid koji se podiže i spušta u zavisnosti od broja glasova koji dodele.
Sanja Kužet i Voja Nedeljković i dalje vode gledaoce kroz emisiju. Dobre kombinacije se ne menjaju!

Slike

Zvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde GrandaZvezde Granda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Top List

    image
  • Ja volim Srbiju (2010)

    image
    "Ja volim Srbiju" je zabavno-muzički šou program u kom svi učesnici i TV gledaoci, kroz fer nadmetanje u znanju, proveravaju koliko poznaju zemlju u kojoj žive....
  • Grand parada

    image
    Muzički show namenjen ljubiteljima narodne muzike u kojem se mogu videti brojne estradne zvezde i čuti novosti o svim izvodjačima iz muzičke kuće "Grand".
  • Pinkove zvezde

    image
    Kroz serijal emisija, talentovani vokalni izvođači nadmeću se za mesto Pinkove Zvezde. U dva različita muzička žanra moraće da dokažu svoje pevačko znanje....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.