poster

Mira Adanja Polak i Vi

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

SADRžAJ

"Tražeći mir među maslinama", Jadran Lazić
Jadrana Lazića svetski poznatog fotografa poznatih Mira Adanja Polak zatekla je u porodičnoj kući na Hvaru. Bio je u kratkoj pauzi između izložbi širom stare Jugoslavije gde je izlagao slike poznatih koje je fotografisao. U kratkoj pauzi u roditeljskom domu on govori o svojim susretima, o tome kako je počeo i kako se seća Beograda.
Mira Adanja Polak ga intervjuiše u pauzi od jedne do druge izložbe i sa njim obilazi polja lavande i maslinjak u kome nalazi sada svoj mir.
Jadran Lazić je proslavio Hvar i stavio ga je na mapu sveta kada je Džudi Foster mlada glumica došla da ga poseti. Te fotografije obišle su svet.
Slikao je velika imena filma, državnike, poznate ljude ovoga i prošlog veka.
Svetsku slavu donela mu je fotografija odra Leonida Brežnjeva kao i slika jednog teroriste.Beograd pamti jer je tu objavio svoju prvu knjigu "Ja, paparaco" koja je razgrabljena, a druga "Reporter" rasprodata u 10.000 primeraka
U dva velika toma gde se nalaze slike najpoznatijih imena i današnjice a i prošlosti Jadran Lazić obeležava svoju karijeru od 50 godina u Beogradu izlozbom u galeriji Arte.

Slike

Mira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i ViMira Adanja Polak i Vi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.