poster

Fudbal - Kv. za LŠ: Crvena zvezda - Šerif

UEFA Champions League


Ocena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SADRžAJ

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju moldavski Šerif u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Direktan prenos meča je na našem Prvom programu od 21 čas. Komentator utakmice biće Nemanja Matić.
Crvena zvezda je veliki favorit protiv ekipe Šerifa iz Moldavija u trećem kolu kvalifikacija za elitno evropsko fudbalsko takmičenje.
Posle velike pobede nad Kairatom od 5:0, fudbalere Crvene zvezde očekuje novi izazov u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Ekipa Dejana Stankovića odigraće i treći meč na evro sceni ove sezone pred svojim navijačima na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.
U prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekuje moldavski Šerif, najtrofejniji moldavski fudbalski klub koji je 19. puta bio šampion svoje zemlje i 10 puta su osvajali Kup Moldavije.
Biće to prvi međusobni okršaj Zvezde i Šerifa na međunarodnoj sceni.
Zvezda je u započela takmičenje u drugom kolu kvalifikacija gde je eliminisala Kairat iz Kazahstana sa ukupnih 6:2 u dvomeču.
Sa druge strane, Šerif je započeo takmičenje u prvom kolu gde su bili bolji od Teute iz Albanije, da bi potom u drugom kolu eliminisali i Alaškert iz Jermenije sa 4:1 u dvomeču.
Crvenoj zvezdi će ovo biti šesti meč u svim takmičenja od početka nove takmičarske godine.
Naš šampion je do sada pobeđivao Kairat sa 5:0, Spartak iz Subotici sa 3:1 i Mladost iz Lučana sa 1:0.

Slike

Fudbal - Kv. za LŠ: Crvena zvezda - ŠerifFudbal - Kv. za LŠ: Crvena zvezda - ŠerifFudbal - Kv. za LŠ: Crvena zvezda - ŠerifFudbal - Kv. za LŠ: Crvena zvezda - Šerif

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.