SADRžAJ

Od 11. lipnja do 11. srpnja u 11 različitih gradova održava se Europsko nogometno prvenstvo! Na najvećem ovogodišnjem nogometnom natjecanju 24 reprezentacije bore se za naslov pobjednika.
HRT prenosi sve utakmice s EURA, ukupno 51, a svake večeri pratimo studijsku emisiju EUROPEO koja donosi pregled svih događaje toga dana na EURU kroz reportaže, analize i javljanja uživo. U prvom dijelu emisije bit će javljanja iz hrvatskog kampa, zatim podsjetnik na utakmice odigrane popodne i najava večernjeg susreta. Nakon odigrane utakmice slijedi povratak u zagrebački studio. Ondje utakmice gledaju i analiziraju poznati nogometni eksperti Robert Prosinečki, Tomislav Ivković, Igor Cvitanović, Anton Samovojska i Mario Carević, dok je za sudačka pitanja zadužen Marijo Strahonja. Voditelji emisije su Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin. Urednik projekta je Stjepan Balog.

Slike

EUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEO

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.