Šta je to što nas čini ljudima? Može li sintetička kreacija ikada da razmišlja i da oseća na način na koji mi to činimo? Ako može, kako se poneti prema tome? Ova serija se bavi upravo tim, svakog dana sve manje hipotetičkim pitanjima. Porodica Hokins uloži u pomoć u kući, Anitu, pored koje se Lora isprva oseća neprijatno. Udovac Džordž smatra Odija sinom, ne mašinom, a Leo beži sa sintetičkim Maksom...
Višestruko nagrađivana komična serija „Televizijska posla jeste čedo Tine Fej, dobitnice nagrade Emi i dva Zlatna globusa, koja takođe tumači ulogu producentkinje Liz Lemon. Sa njom među glavnim katerima nalazi se i Alek Boldvin, dva puta dobitnik Emija i tri puta Zlatnog globusa, koji se sjajno snašao u ulozi ekscentričnog Džeka Donahjua. Sa ne nabrajamo nagrade, čitava ekipa je višestuko nominovana i nagrađivana naprestižnijim odličjima u televizijskom svetu.
Radnja se odvija u televizijskoj stanici, gde se preplićiu priče o poslu, međuljudksim odnosima unutar redakcije i njihovim ličim životima.
Kroz seriju su, takođe, prodefilovale mnoge zvezde, poput Meta Dejmona, Dženifer Aniston, Stiva Buskemija, Stiva Martina, Alana Alde, Elizabet Benks, Opre Vinfri, Džona Hema, Selme Hajek...
Kroz sedam sezona, serija je stekla 90 niminacija za Emi, od kojih je 14 i odnela. Takođe je dobila Zlatni globus za najbolju TV seriju, najgradu Glumačkog esnafa, tri puta nagradu Esnafa pisaca, nagradu Udruženja TV kritičara za izvanredno postignuće u komediji.

Emitovanje na kanalima:

Stinet  

Sledeće epizode:

petak
02:45
Televizijska posla
petak
10:15
Televizijska posla
petak
10:35
Televizijska posla
petak
16:59
Televizijska posla
petak
17:19
Televizijska posla
subota
02:40
Televizijska posla
subota
03:00
Televizijska posla
danas
09:55
Televizijska posla
danas
10:15
Televizijska posla

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.