Serija prati živote četvorice mladića iz predgrađa koji su odrasli uz nogomet. Dvojica od njih napravili su profesionalne karijere kao nogometaši, jedan je postao uspješan trener, a posljednji je u menedžerskim vodama. U mladosti, na vrhuncu karijere, jedan od mladića tragično je izgubio život, nakon čega su ostale životni putevi odveli na različite strane.
Serija počinje dvadeset pet godina kasnije kad su svi ponovno u Zagrebu. Osim što ih veže nogomet i zajednička prošlost, likovi serije su i u složenim emotivnim odnosima. Usporedno pratimo i živote njihove djece, koji su odrastali pod utjecajem nogometa, te su često opterećeni prošlošću svojih roditelja. U središtu je, dakako, ljubav dvoje mladih, nogometaša Marka Marušića i slikarice Nine Radić. Njihova je ljubavna priča puna prepreka i zapleta zbog različitih sredina i naizgled nespojivih životnih stilova.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.