Ova nova glazbena nagrada isključivo je nagrada publike koja je tijekom protekla 2 mjeseca od 40 ponuđenih skladbi izabrala 12 finalista od kojih će jedna pjesma biti proglašena hitom godine i osvojiti nagradu Cesarica. Nagrada je ime dobila po istoimenoj pjesmi koja je dobila čak 4 Porina, te je prema mnogima najuspješnija hrvatska pjesma svih vremena.

Bilo je na kanalima:

HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Zvezde Granda

    image
    Talent šou sa tradicijom "Zvezde Granda" ulazi u novu sezonu sa mnoštvom noviteta. Novi, stari, a sada i gostujući članovi žirija, fantastični kandidati i puno...
  • Top List

    image
  • Grand parada

    image
    Muzički show namenjen ljubiteljima narodne muzike u kojem se mogu videti brojne estradne zvezde i čuti novosti o svim izvodjačima iz muzičke kuće "Grand".
  • Pinkove zvezde

    image
    Kroz serijal emisija, talentovani vokalni izvođači nadmeću se za mesto Pinkove Zvezde. U dva različita muzička žanra moraće da dokažu svoje pevačko znanje....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.