Zaštitno lice emisije je Tamara Grujić, sada i u ulozi producenta. Kroz dvanaest TV epizoda, ona i njen tim pomoćiće našim sunarodnicima sa severa Kosova i Metohije da imaju bolje uslove za život.

"Prve epizode posvećene su porodicama koje žive na teritoriji opština Zvečan, Leposavić, Kosovska Mitrovica i Zubin potok. Iako se koncept oslanja na format serijala koji sam ranije radila, potrudili smo se da ovoga puta učinimo još više i bolje za one kojima pomažemo. Svaka epizoda upotpunjena je i segmentima koji će nas sve podsetiti na istorijske vrednosti i prirodne lepote ovog dela Srbije, na uslove i način života mladih i naravno - na sve nedaće sa kojima se suočavaju.", poverava Tamara Grujić, autorka i producent emisije "S Tamarom u akciji".

Tamara Grujić: "Zahvaljujući izuzetnim saradnicima koje sam odabrala i kompanijama koje su velikodušno sponzorisale ovaj, pre svega humanitarni projekat, bili smo u mogućnosti da prihvatimo i neverovatne građevinske uslove. Imamo i sreće - vreme ide na ruku našim građevinarima, izbegli smo snegove i veliku hladnoću (za sada). Uspeli smo i u nameri da uključimo što više lokalnih firmi u ovaj naš poduhvat - od izvođača radova, majstora, do angažovanja raznih institucija i organizacija sa severa Kosova i Metohije."

Emisiju "S Tamarom u akciji" realizuje "Triangl produkcija", koju je autorka osnovala sa svojim suprugom. Pored iskusnih stručnjaka i profesionalaca iz oblasti arhitekture i građevinarstva, ekipu saradnika su umećem i talentima upotpunili Slavimir Stojanović, renomirani grafički dizajner i Rambo Amadeus, avangardni muzički umetnik.

Verujući iskreno i duboko u ono što je naumila kao i u sve partnere i saradnike, Tamara Grujić poručuje: "Od 11. marta, petkom u 21 sat na Prvom programu RTS-a, gledajte emisiju "S Tamarom u akciji". Obećavamo vam TV serijal sa pregršt nezaboravnih, životnih priča koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!"

Emitovanje na kanalima:

Prva srpska  Prva TV  

Bilo je na kanalima:

RTS2  RTS1  RTS SVET  

Sledeće epizode:

ponedeljak
00:54
Radna akcija sa Tamarom
danas
20:50
Radna akcija sa Tamarom 6, ep. 8
danas
20:54
Radna akcija sa Tamarom
subota
03:30
Radna akcija sa Tamarom
subota
12:30
Radna akcija sa Tamarom 6, ep. 8 ®
subota
13:40
Radna akcija sa Tamarom
29.4.24.
01:00
Radna akcija sa Tamarom
1.5.24.
20:50
Radna akcija sa Tamarom 6, ep. 9
4.5.24.
12:15
Radna akcija sa Tamarom 6, ep. 8 ®
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.