Da li ste sigurni u svoje znanje, ako vam je Tragač uvek za petama, pitanje je nove sezone kviza "Potera". Tragači koji predstavljaju prepreku na putu do novca gledaocima su dobro poznati ali su u ovoj sezoni dobili i svoje nadimke: Milica Jokanović je "Princeza od znanja". Njeno tajno oružje je brzina kojom odgovara na pitanja. Kažu da je nekada bila obična devojčica dok joj enciklopedija nije pala na glavu. Uroš Đurić je "Dendi". On ne pije ništa jer se u punu glavu teže sipa nego u praznu. Odlično slika aktove, a najviše voli takmičarima da vidi leđa. Milorad Milinković u "Poteri" je "Mister Veliki", pametan je kao pčela a jede kao bumbar. Trenutno nema apetit zato što je sit znanja.

Kao jedan od najpopularnijih kvizova opšte informisanosti, "Potera" predstavlja pravi izazov u kojem se ukrštaju pamet, brzina i hrabrost. U igri učestvuju četiri takmičara koji predstavljaju tim. Jedan po jedan, oni se trude da osvoje što više novca, a na svakom koraku vreba ih Tragač. Ukoliko uspeju da izmaknu Tragaču, takmičari prelaze u finalnu poteru gde imaju priliku da osvoje nagradni fond i podele ga na jednake delove.

U "Poteri", Tragači očekuju znanje i nemaju saveznike. Sa druge strane važan je tim i zajednička borba sva četiri takmičara. Voditelj Jovan Memedović uvek je na njihovoj strani, ali kako je ovo kviz u kome ne prolaze poznantva, brzi i tačni odgovori su jedini put do pobede.

Emitovanje na kanalima:

RTS1  

Sledeće epizode:

nedjelja
12:29
Potera
ponedeljak
02:29
Potera
ponedeljak
20:58
Potera

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.