'Tvoje lice zvuči poznato' naziv je šou-programa kakav još nije viđen na našim prostorima. Takmičari daju sve od sebe da dočaraju zadati lik kako bi zabavili publiku i osvojili žiri. Članovi žirija svjesni su da njihov zadatak ocjenjivanja sjajnih izvođača neće biti lak, a kako su i sami iz svijeta šoubiza znaju da nije jednostavno zabaviti nekoga. Takmičiće se 10 popularnih ličnosti iz muzičkog i glumačkog svijeta, čiji je zadatak da imitiraju poznate domaće i strane muzičke zvijezde, ali ne samo glasom, već i pojavom i nastupom. Šou je humanitarnog karaktera, pa će pobjednik novac, prikupljen glasovima, dodijeliti onima kojima su sredstva neophodna.
Jedan od članova žirija je i popularni tv voditelj Ivan Ivanović. "Došao sam ovde da otkrijem da li je teško ili nije teško, razlog zbog koga sam prihvatio svoje angažovanje u ovom šou jer mislim da je zaista super-priča. Deset javnih ličnosti daće sve od sebe da pomognu nekome, bez ikakvih svojih ličnih interesa, glavnu nagradu pokloniće u humanitarne svrhe, a ja kao član žirija imaću to zadovoljstvo da doprinesem da se nekome pomogne. I to je za mene sjajna ideja, i siguran sam da ćemo mi to sve uspeti da izvedemo do kraja serijala na maestralan načiin"-obećava ovaj harizmatični šoumen.
A sami izvođači , znaju koliko je važno, znati iznijeti pjemu- ne samo u vokalnom, nego i u glumačkom izrazu. To nam je potvrdila i Dragana Mirković. Kaže, uloga žirija nikada nije laka, ipak veseli je učešće u novom projektu. "Ovaj šou-program potpuno drugačiji od svega do sada na svim našim televizijama, tako da moram vam reći da se ja već unapred zabavljam, a mogu da zamislim kad budem tamo sela i kad se budu pojavili ljudi koji će ličiti na neke druge ljude, a ja ih poznajem onakvim kakvi u stvari jesu, tako da mi je to već unapred izuzetno, izuzetno zabavno, i jedva čekam najiskrenije, a ja, ko što sam i ovakva kao osoba, automatski ne mogu biti baš strogi član žirija, najiskrenije. Definitivno ću se dobro zabavljati, a samim tim biću vrlo pozitivna i vrlo onako dobronamerna prema svim učesnicima, zato što oni to definitivno zaslužuju."
Šou 'Tvoje lice zvuči poznato' s uspjehom se prikazuje u više od 20 zemalja svijeta, a nesumnjivo će osvojiti simpatije i naše publike. Obavezno pogledajte, jer je riječ o spektaklu o kojem će se dugo pričati!

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.