Uzbudljiva radnja, humoristični dijalozi i savršeno uigrana ekipa recept je za uspeh ove serije čije popularne junake pratimo i u novim epizodama, uz poneko i novo lice koje će dodatno začiniti radnju serije.
Radnja serije smeštena je u slikovitom Oštrovcu, selu na obodu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorka Katarina (Mirna Medaković) koja zbog dedinog testamenta dolazi da živi u Oštrovac. Katarinin deda Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživeo kao samotnjak, testamentom ostavlja milion evra svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uslov da godinu dana provedu u njegovoj trošnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspeju u tome, novac pripada selu.

Na početku druge sezone unuci su osvojili nasledstvo, a ostatak novca su odlučili da ulože u gradnju hotela na seoskom zemljištu. Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, ali nizom nesrećnih komičnih okolnosti on pogine u hotelu. Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i nema izbora osim da se nastani sa svojom porodicom u Oštrovcu i pokuša da dođe do zakopanog blaga. Kad izludi od propalih pokušaja potrage za dijamantima, da bi prikrio svoj identitet, Dario odlučuje da se bavi poljoprivredom. S vremenom otkrije da u tome uživa i da je u tome poprilično uspešan. Kroz rad na zemlji, on se zbližava sa svojim kćerima (Tina i Sara), pa sve manje misli na dijamante. Nezadovoljna činjenicom da je njen suprug odustao od potrage za blagom, Miranda (Jelena Perčin) ostavlja Darija. I dok se Dario zbližava s Ane (Barbara Vicković) i uživa u životu daleko od grada, u Oštrovac se, u opasnom društvu, vraća Miranda, odlučna da pronađe dijamante. Katarina (Mirna Medaković) i Damir (Momčilo Otašević) žive u Đurinoj kući, nedaleko od Mile (Milan Štrljić) i Zdenke (Suzana Nikolić) koji su im stalno za vratom. Dve porodice ubrzo počinju da izluđuju jedna drugu, pojavljuje se niz humorističnih generacijskih i karakternih porodičnih nesuglasica.

Emitovanje na kanalima:

Nova S  

Bilo je na kanalima:

B92  TV Vijesti  Prva MAX  FTV  RTRS  Prva  

Sledeće epizode:

Sutra
22:45
Kud puklo da puklo 2, ep. 88
utorak
14:00
Kud puklo da puklo 2, ep. 88 ®
utorak
22:45
Kud puklo da puklo 2, ep. 89
srijeda
14:00
Kud puklo da puklo 2, ep. 89 ®
srijeda
22:45
Kud puklo da puklo 2, ep. 90
četvrtak
14:00
Kud puklo da puklo 2, ep. 90 ®
četvrtak
22:45
Kud puklo da puklo 2, ep. 91
8.7.22.
14:00
Kud puklo da puklo 2, ep. 91 ®
PREPORUKE
 • Zvezdara (2013)

  subota
  image
  A story set in the Belgrade neighborhood of Zvezdara that follows three sisters of different personalities, and their brother whom everybody likes.
 • Dva oca i dva sina (2013)

  subota
  image
  Glavni lik je Pavel Gurov, on je TV zvezda, uspešan glumac, bogat čovek. On nije opterećen, uživa u uspehu sa ženama i životu. Jednog dana, mlada novinarkaa...
 • Prijatelji (1994)

  subota
  image
  Ova britka, sofisticirana komedija, koja je jedna od najpopularnijih televizijskih serija na svetu, pruža urnebesni osvrt na nesigurnosti i apsurde prijateljstva,...
 • Kuhinja - Rat za hotel (2019)

  subota
  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.